Website Redesign

Website redesign voor up-to-date online profilering

Webdesign richt zich niet enkel op het bouwen van nieuwe websites. Bestaande websites zijn reeds gemaakt op basis van webtrends en richtlijnen uit het verleden. Het is daarom van belang om periodiek een website redesign toe te passen om te voldoen aan huidige trends. Ook wensen, behoeften en doelen vanuit uw bedrijf kunnen veranderen, waardoor het huidige design niet meer toereikend is. Uw online profilering komt hierdoor niet juist over bij uw potentiële klant. Reden genoeg om een redesign website te overwegen!

Een verouderde website is een 'no go'

Potentiële en bestaande klanten hebben bepaalde verwachtingen van een website. Benodigde informatie dient eenvoudig vindbaar te zijn (gebruiksvriendelijkheid), bezoekers dienen een juist gevoel te krijgen bij het doorlopen van de website, maar het oog wil ook wat. Website redesign zorgt voor een moderne touch, waarmee uw website beter aansluit op de verwachtingen van de hedendaagse bezoeker. Dit zorgt tevens voor een betere conversie, maar ook voor engagement bij de potentiële klant.

Responsive redesign: uw website in een modern jasje

Hoewel responsive webdesign niet de enige manier is om uw website duidelijk te tonen op zowel desktop en laptop als smartphone en tablet, is het tegenwoordig de meest gewenste designvorm. Responsive design zorgt voor een eenduidig design, waardoor zoekgedrag en andere handelingen veelal hetzelfde kunnen worden uitgevoerd op ieder apparaat. Resultaat is verhoging van uw zakelijke mogelijkheden, een zeer gewenst voordeel voor uw bedrijf. Heeft u interesse? Vraag dan gratis en vrijblijvend een online offerte aan.

Nieuwe bedrijfsstrategie is reden voor website redesign

Strategieën betreffende de uitvoer van uw core business worden om de zoveel jaar aangepast om bedrijfsdoelen te verwezenlijken. Dit is ook van toepassing op uw website. Het is mogelijk dat uw bedrijf slecht een kleine update nodig heeft om bij te kunnen dragen aan uw bedrijfsdoelen, echter in andere gevallen is een compleet redesign nodig. Wilt u zich bijvoorbeeld gaan richten op het genereren van leads of sales, dan dient uw website hierop te worden afgesteld. Transformatie en nieuwe design elementen zijn hiervoor benodigd. Onze partners kunnen u hierover juist informeren.

Kan uw website beter?

Webdesign is een constant ontwikkelend proces. Herkent u één of meerdere van de bovenstaande signalen in uw website of vraagt u zich af of uw website nog wel up-to-date is? Dan kunt altijd gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen, waarna onze partners u verder helpen. Aangeraden wordt om uw website design doorgaans elke 2 à 3 jaar een update te geven. Vraag uzelf dan ook regelmatig of uw website beter kan!


Laatst gewijzigd: 2017-06-01 10:50:50
Terug naar overzicht