Een website laten maken kan op vele manieren!

In het heersende digitale tijdperk kunt u het zich niet meer veroorloven om géén goed website te hebben. Niet alleen zorgt een website voor een groter bereik binnen de markt waarbinnen u opereert, ook helpt deze bij het bereiken van uw gestelde doelen.
Uw website laten bouwen door een webdesigner zorgt daarbij dat uw website een betrouwbaar, professioneel en kwalitatief karakter heeft, wat zeer belangrijk is voor het binnenhalen van uw klanten. Benieuwd naar de mogelijkheden?

De basis van een website en meer

Een website betreft een platform waarop u uw bedrijf introduceert aan de buitenwereld. Wie is het bedrijf? Wat doet het bedrijf? Wat heeft het bedrijf al gedaan? Hoe is het bedrijf bereikbaar? Dit zijn veelal de standaard onderwerpen die, afhankelijk van uw product of dienst, terugkomen op vrijwel iedere website. Weergave van deze aspecten is echter maar een klein onderdeel van uw website. 

Zorgen voor gebruiksvriendelijkheid en interactiviteit, maar ook het tonen van creativiteit dragen allemaal bij aan het succes van uw website. Wilt u een website laten maken door een webdesigner, dan krijgt u te maken met onderstaande onderwerpen.

Maatwerk webdesign: een unieke website laten bouwen

Een website laten maken kan met behulp van een one size fits all principe, echter zorgt dit niet voor een onderscheidende factor ten opzichte van de concurrent en naar de klant toe. Een maatwerk webdesign betreft het ontwerpen van een uniek design dat aansluit op uw wensen en behoeften inclusief een doeltreffende focus op navigatie en conversie. Lees hier meer over maatwerk webdesign.

Website redesign: een up-to-date website laten maken

Als u een website heeft, betekent dit niet altijd dat het nog in lijn ligt met de laatste webtrends. De website kan een gedateerd ontwerp hebben, een slechte navigatie of wellicht is het doel van uw website veranderd. Een website redesign kan de oplossing zijn. Meer weten? Lees hier verder.

Responsive vs. adaptive webdesign

Websites worden tegenwoordig niet alleen via desktops en laptops bezocht, maar ook via mobiele apparaten zoals een smartphone en tablet. Een website laten maken biedt hiervoor twee mogelijkheden. U kunt uw website goed zichtbaar maken op ieder apparaat en schermgrootte of u kunt een uniek design hanteren voor elk apparaat. Lees hier meer over responsive en adaptive webdesign.

Webdevelopment: de motor van webdesign

Een website laten maken is slechts een onderdeel van online succes. Om te voldoen aan uw bedrijfsprocessen, doelen en wensen is het implementeren van systemen binnen uw website onmisbaar. CMS, CRM en ERP vormen de achterkant van uw website, maar zijn wel zeer belangrijk. Meer weten over webdevelopment? Lees hier verder.

Logo & huisstijl: de visuele herkenbaarheid van een bedrijf

Een website laten bouwen op basis van persoonlijke ontwerpvoorkeuren (kleurgebruik en typografie), draagt niet altijd bij aan de herkenbaarheid van een bedrijf. Door middel van een logo en huisstijl zorgt u voor herkenbaarheid naar uw klant toe, resulterende in een onderscheidende factor ten opzichte van de concurrent. Meer informatie over logo en huisstijl vindt u hier.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan!

Wilt u een website laten maken door een expert, dan kunt u via Ontwerpmijndomein.nl gemakkelijk een online offerte aanvragen. Onze partners nemen vervolgens contact met u op en helpen u verder met het realiseren van uw wensen en behoeften.

VRAAG GRATIS EN VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN!

Maatwerk Webdesign De keuze voor maatwerk webdesign gaat vaak gepaard met een langdurig ontwerp- en ontwikkelingsproces. Daarentegen krijgt u wel een website die perfect aansluit op de wensen en behoeften b... Lees verder Website Redesign Webdesign richt zich niet enkel op het bouwen van nieuwe websites. Bestaande websites zijn reeds gemaakt op basis van webtrends en richtlijnen uit het verleden. Het is daarom van bela... Lees verder Responsive & Adaptive Webdesign Bij het laten maken van een website, dien je tegenwoordig rekening te houden met het feit dat websites niet meer alleen op desktops en laptops worden bekeken. Consumenten vertonen steed... Lees verder Webdevelopment Webdesign en webdevelopment zijn twee aparte termen die veelal in combinatie met elkaar worden gerealiseerd. Webdevelopment speelt een grote bijdrage in de voorkant en achterkant van een website... Lees verder Logo & Huisstijl Een goed functionerende website is niet alles, het oog wil immers ook wat. Webdesign maakt het mogelijk om optimaal gebruiksgemak bij klanten en werknemers te combineren met een aa... Lees verder Innovatie Consultant en Design Thinking Training @page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm } p { line-height: 115%; margin-bottom: 0.25cm... Lees verder