Webdevelopment

Webdevelopment is de motor van webdesign

Webdesign en webdevelopment zijn twee aparte termen die veelal in combinatie met elkaar worden gerealiseerd. Webdevelopment speelt een grote bijdrage in de voorkant en achterkant van een website of webshop. Hierin kunnen verscheidene systemen worden verwerkt die het mogelijk maken gegevens en content te beheren. Met behulp van CRM, ERP en CMS systemen wordt er bijgedragen aan een overzichtelijke online business.

Website aanpassingen zijn eenvoudig met een CMS systeem

Een CMS systeem maakt het mogelijk eenvoudig content aanpassingen en toevoegingen te realiseren. Indien u een website laat maken met een CMS systeem, hoeft u niet bij iedere kleine tekstuele aanpassing contact op te nemen met uw webdesigner of uw webdeveloper. Enkele mogelijkheden van een CSM systeem:

Het is mogelijk om twee gebruikersgroepen te onderscheiden: de beheerders (zij zorgen voor continuïteit, structuur en huisstijl) en de publishers (zij zorgen voor actuele content). Hiermee zorgt u dat alleen de juiste personen bij bepaalde gegevens kunnen komen.

Gebruik van een CRM systeem verhoogt de conversie

Het gebruik van een CRM systeem zorgt dat u een overzicht krijgt van uw online klantgegevens. Door deze gegevens optimaal te benutten , kunt u door het gebruik van gerichte online marketing tools zorgen voor een betere conversie. U kunt kiezen voor een standaard CRM systeem waarbinnen u veelal ordergegevens kunt zien, echter is het ook mogelijk om klantgegevens te segmenteren zodat u specifieke marketing activiteiten kunt inzetten (bijvoorbeeld direct mail) op verschillende doelgroepen.

Een ERP systeem maakt interne bedrijfsprocessen efficiënter

Een ERP systeem richt zich op het maximaliseren van de productiviteit en effectiviteit van interne bedrijfsprocessen. Zo is het mogelijk een geautomatiseerd offertesysteem te laten maken voor uw bedrijf, maar ook systemen voor personeelsbeheer (uren, verlof, agenda etc.). Met behulp van een ERP systeem kunnen kosten worden gedrukt. CRM systemen kunnen daarbij worden geïmplementeerd in het ERP systeem. Hierdoor heeft u niet veel verschillende systemen te implementeren voor efficiëntie in dagelijkse werkzaamheden van uzelf en uw medewerkers.


Laatst gewijzigd: 2017-06-01 10:51:06
Terug naar overzicht