Logo & Huisstijl

Een website is niet compleet zonder logo en huisstijl!

Een goed functionerende website is niet alles, het oog wil immers ook wat. Webdesign maakt het mogelijk om optimaal gebruiksgemak bij klanten en werknemers te combineren met een aantrekkelijk design. Hierbij wordt rekening gehouden met het logo en de huisstijl van uw bedrijf en wordt er ingespeeld op de smaak van uw doelgroep. Het visuele karakter van een website speelt immers een rol in een succesvol imago. Wilt u voor uw bedrijf een (nieuw) logo laten ontwerpen en/of een (nieuwe) huisstijl laten ontwerpen, dan helpen onze partners u verder.

Een logo zorgt voor herkenbaarheid

Het gebruik van een bedrijfslogo is een van de belangrijkste branding elementen. Zo zal iedereen het logo van merken als Apple en Nike herkennen zonder dat hier enige tekst bij nodig is. Niet voor niets is een logo het meest gebruikte design onderdeel van uw bedrijf, zo ook voor uw website. Een logo laten ontwerpen dient direct bij het opstarten van uw bedrijf te gebeuren, immers zo genereert u het snelst herkenbaarheid bij uw klant. Niet alle merken zijn sterk. Daarom kan een logo redesign een goede oplossing zijn.

De huisstijl straalt de bedrijfsidentiteit uit

Hoewel huisstijl in enkele gevallen wordt gezien als het uitdragen van een logo, betreft een huisstijl veel meer dan dat. Het hebben van een huisstijl betreft het uitdragen van een eenduidige visuele identiteit, de corporate identity. Het gebruik van een logo, een vast kleurenpalet, standaard lettertypes en eenduidig drukwerk zijn enkele huisstijldragers, die niet alleen zorgen voor een herkenbaar beeld naar de klant toe, maar ook binnen uw bedrijf zelf. De huisstijl draagt bij aan uw positionering en deze kan eenvoudig worden toegepast binnen een maatwerk webdesign. Wilt u een (nieuwe) huisstijl laten ontwerpen? Vraag dan vrijblijvend een online offerte aan.

Een nieuw logo of nieuwe huisstijl

Indien u een nieuw bedrijf opstart, is het niet vreemd om een logo te laten ontwerpen of zelf een hele huisstijl te laten ontwerpen. Het kan echter ook voorkomen dat uw merk niet sterk naar voren komt of dat uw logo en/of huisstijl design een gedateerde look heeft. Een logo redesign of huisstijl redesign kan dan net die oplossing zijn om een hogere conversie te genereren. Onze partners helpen u ongeacht de situatie graag verder.


Laatst gewijzigd: 2017-06-01 10:51:14
Terug naar overzicht