Affiliate Marketing

Affiliate marketing werkt conversie verhogend!

Uw bedrijf heeft een vastgestelde doelgroep die u zo optimaal mogelijk wilt bereiken. Het is echter vrij lastig om met één enkele website of webshop de gehele doelgroep te bereiken. SEO copywriting, linkbuilding en social media marketing zijn manieren om beter gevonden te kunnen worden in Google, echter kunt u ook direct resultaat boeken op andere websites middels affiliate marketing.

Wat houdt affiliate marketing in?

Affiliate marketing is het plaatsen van image banners, tekstlinks, deeplinks, productfeeds etc. op andere websites middels het 'no cure, no pay' principe. Dit houdt in dat u een vergoeding betaald indien een bepaalde conversie naar voren is gekomen via een geplaatste affiliate banner of link. Het kost u dus enkel geld indien het u zelf geld oplevert. In vele gevallen houdt dit in dat bezoekers ook daadwerkelijk klant worden. Het is daarom van belang enkel affiliates te kiezen die aansluiten op het aanbod dat u aanbiedt.

Het laten bouwen van een affiliate campagne

Onze partners werken samen met grote affiliate netwerken. Zodra u bij een van deze netwerken bent aangemeld, kan er een affiliate campagne worden opgezet. U kunt worden bijgestaan in het onderhouden en bijsturen van de campagne, maar ook kan er gezorgd worden voor grafisch materiaal dat op de websites van affiliates wordt geplaatst. De campagne kan getoond worden op vele websites, indien gewenst kunt u zelf de keuze maken op welke websites u wel of niet getoond wilt worden.

Hoge rekeningen zijn voordelig voor uw bedrijf

Bent u aangemeld bij een affiliate netwerk, dan dient u periodiek een vaste vergoeding om toegang te blijven houden tot het netwerk. U betaald verder enkel indien u conversies heeft verkregen middels uw affiliate campagne. Dit houdt in dat hoe hoger de rekening is, des te meer resultaat u heeft behaald. Hoge rekeningen hoeven dus niet nadelig te zijn!


Laatst gewijzigd: 2017-06-01 10:51:46
Terug naar overzicht